![]() |
Türk Meclisi |
|
||||||||
Türk Meclisinde kayıtl?toplam kullanıc? 1835 Görüşlerde Yer alan toplam Makale sayıs? 11133 Açılan toplam Tartışma konusu sayıs? 236 Tartışma Panelindendeki toplam Mesaj Sayıs? 757 Toplam 798 Bilgi Makalesi ve toplam 2061 Haber bulunmaktadır. |
![]() |
|
Haberler ve Yorumlar | |
ALMANYA`DA TÜRK ESNAFA NEONAZİ TEHDİDİ | |
Türk esnafa Neonazi tehdidi Almanya`nın Nürnberg kentinde süpermarket işleten Mustafa Şimşek adlı Türk, aşırı sağcılar tarafından tehdit ve ırkçılık içeren mektuplar aldığını söyledi Şimşek, aşırı sağcılar tarafından evine posta ile gönderilen tehdit ve ırkçılık içeriği bulunan mektuptan tedirginlik duyduğunu, ancak yinede korkmadığını belirtti. Mektupla birlikte polise başvurduğunu ifade eden Şimşek, Alman polisinin ``Bu mektuplardan çok var ve bir şey yapamayız`` demesine şaşırdığını ve bir anlam veremediğini kaydetti. Şimşek, Almanya`da yaşayan herkesin bu türden aşırı sağcı düşünceye karşı birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret ederek, ``Biraz tedirginlik içinde olsam da, Allah`tan başka hiç kimseden korkmuyorum. Almanya`daki Türk işverenlerimizin ve vatandaşlarımızın rahat nefes alabilmesi için aşırı sağcı Milliyetçi Demokrat Parti`nin (NPD) kapatılması ve Neonazi karşıtı olanların, aşırı sağa karşı birlik içinde hareket etmesi gerekir`` diye konuştu.
ha-ber.com |
Paylaş |
Proje Yerlinet tarafından çözümlenmiştir. |
© 2008 TurkMeclisi.org Her hakkı saklıdır. İçerik izin alınmadan kullanılamaz. Siteyi kullanan herkes "Kullanıcı Sözleşmesini" kabul etmiş sayılır.
Kullanıcı Sözleşmesi. |